Levererar självtester för covid till dörren

Levererar självtester för covid till dörren
Foto: Kavall
Kavall, ett cykelbudsföretag, har hittat en potentiell affärsmöjlighet i att leverera självtester för Covid-19 hem till människor som vill testa.

Kavall, ett cykelbudsföretag, har hittat en potentiell affärsmöjlighet i att leverera självtester för Covid-19 hem till människor som vill testa.

Kavall är ännu ett i raden av företag som erbjuder sig att cykla hem med varor och produkter till folk i deras hem och att göra det snabbt.
Nu handlar det om att leverera självtester för Covid-19 till dörren inom tio minuter ”direkt när behovet uppkommer”, som man formulerar det.

– Vi vet att många samlas vid nyårsafton och under de rådande omständigheterna är det viktigt att ta det säkra före det osäkra. Därför har vi gjort allt vi kan för att omgående få in självtester i vårt sortiment. Det känns bra att kunna erbjuda våra kunder möjligheten att enkelt få hem ett test till dörren direkt när de behöver det. Dessutom i en tid då det råder brist på antigentester i många av våra kunders lokala apotek, säger John Tengberg hos företaget.

De tester som erbjuds är Beright Covid-19 Antigentest Saliv. Ett testkit för engångsbruk som kan detektera coronaviruset SARS-CoV-2 som orsakar Covid-19.
Det är ej invasivt, utan helt salivbaserat vilket underlättar även för de som upplever obehag med nasal testmetod. Testet ger snabbt svar inom 15 minuter, meddelar Kavall de kunder som väntas upptäcka detta akuta behov.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil