Lidls Matriket falukorv bäst i test

Arkivbild MostPhotos
I ett färskt test har Lidls Matriket falukorv fått en beundransvärd utmärkelse - den har utsetts till bäst i test av en noggrant utvald panel bestående av tio personer.

Falukorven är en mångsidig maträtt som kan tillagas på en mängd olika sätt, från klassiska korvstroganoff till ugnsbakad falukorv eller falukorv med makaroner. Oavsett tillagningsmetod har denna traditionella rätt en förmåga att väcka nostalgi och skapa gemenskap kring matbordet. Med omdömen som ”Smakade som jag minns att falukorv smakade när jag var barn” har Lidls Matriket falukorv fått högsta betyg av testpanelen. Detta beror främst på korvens autentiska smak, tilltalande doft, aptitretande utseende och behagliga konsistens.

Robert Stekovic, inköps- och marknadsdirektör på Lidl Sverige, uttrycker sin glädje över utmärkelsen och tackar för uppmärksamheten i oberoende tester. Matriket falukorv anses vara en prisvärd och god måltidsoption för svenska konsumenter.

Testresultat och motivering:
Matriket falukorv fick toppbetyg (fem av fem poäng) från testpanelen. Panelen uppskattade korvens bra stekyta och fasta konsistens, även om vissa deltagare ansåg att den var något saltare än andra alternativ på marknaden. Trots detta framhölls korven som lyxig och nostalgiskt god av majoriteten av testdeltagarna.

https://www.high-endrolex.com/12

Framtidsperspektiv:
Med denna prestigefyllda utmärkelse kan Lidl Sverige se fram emot fortsatt framgång på den svenska marknaden för livsmedel. Med kvalitetsprodukter som Matriket falukorv bekräftar Lidl sitt rykte som en pålitlig leverantör av prisvärda och smakrika matvaror för svenska konsumenter.

Det är dock oklart vem som har anordnat testet, informationen kommer från ett av Lidls egna pressmeddelanden…

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil