Lina Andersson Tar HR-rodret hos Gordon

Lina Andersson | Foto Pressbild
Gordon stärker sitt ledningsteam genom att välkomna Lina Andersson som Chief People Officer. Med sin gedigna erfarenhet kommer Andersson att leda HR-teamet och driva Gordons strategi för personal och organisation.

Lina Andersson har utsetts till Chief People Officer (CPO) för Gordon, där hon kommer att leda HR-teamet och vara ansvarig för att driva företagets People Strategy. Med en imponerande bakgrund från ledande befattningar på företag som ICA och Instabox, och senast som Head of People & Culture Operations på Instabee, tillför Andersson betydande erfarenhet inom HR och organisationsutveckling.

Ali Ghoce, VD för Gordon, välkomnar Andersson och betonar hennes kompetens inom HR-drivna förändringsresor. Under 2024 kommer kultur och ledarskap att vara centrala teman för Gordon, och Lina Andersson ser fram emot att vara en del av den spännande fas där företaget har stor potential att utvecklas. Med fokus på människorna bakom företaget och den starka teamandan ser Andersson fram emot att vara en drivande kraft i Gordons fortsatta tillväxt och framgång.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil