Mathem express ska lanseras på Södermalm

Mathem startar med snabba leveranser på Söder | Foto Pressbild
Mathem lanserar nu på allvar tjänsten Mathem express med snabbleverans av varor. Till att börja med lanserar man tjänsten på Södermalm i Stockholm.

Strax före årsskiftet meddelade Mathem att man kommer med en ny tjänst, Mathem express.
Man tar upp konkurrensen med andra snabbleverantörer och ska leverera sina dagligvaror hem inom cirka 30 minuter.

 Tjänsten är ett bekvämt komplement till Mathems ordinarie tjänst, för att kunder på ett enkelt sätt både ska kunna kompletteringshandla och klicka hem hela veckohandlingen snabbt och effektivt, förklarade Mathem.

– Det är så kul att det äntligen är dags för vår riktiga lansering. Under den kommande veckan drar vi igång ordentligt så att alla hushåll på Södermalm, Reimersholme och Långholmen i Stockholm kan använda tjänsten, förklarar Sara Tranarp affärsutvecklingshem hos Mathem och projektledare för satsningen.

– Hittills har vi bara smyglanserat den för befintliga Mathem-kunder, men kunnat se att den varit mycket populär. Vi har slagit orderrekord varje dag, vilket vi är otroligt nöjda med och visar på att det är en tjänst som uppskattas av våra kunder, tillägger hon.
  

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil