Nu har Byggmax öppnat sin butik nummer 200

Foto MostPhotos
Det går framåt för Byggmax. I veckan har man invigt sin nya butik i Sunne och med den öppnad har nu kedjan nått nivån 200 butiker i Norden.

22 juli kunde Byggmax så öppna sin butik på Brårudsallén i Sunne.
– Vi är riktigt glada över att hälsa alla hemmafixare välkomna till Byggmax i Sunne. Nu får alla i trakten tillgång till bra byggvaror till riktigt låga priser. Jag hoppas att fler som vill bygga för livet tar steget att förverkliga sina byggdrömmar, säger Thomas Korent, regionchef på Byggmax.

– Butiken har Byggmax senaste koncept och mäter 500 kvadratmetr med en utomhusyta på 6 800 kvadratmeter, vilket ger kunderna gott om utrymme att röra sig på. Som alla Byggmax butiker finns en drive-in där man kan lasta sina varor själv, tillade Korent.
Det finns även möjlighet till hemleverans eller kostnadsfri upphämtning i butiken.

Det senaste året har Byggmax öppnat åtta nya butiker i Sverige, och expansionen fortsätter. Etableringen i Sunne är alltså nummer 200 för kedjan.

Samtidigt minskade försäljningen och vinsten för Byggmax senast rapporterade kvartal men jämfört med tiden före pandemin är försäljningen på en klart högre nivå, påpekar vd mattias Ankarberg i sin kommentar.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Nu når Coop snart inte lika långt norrut

Det är Coops nordligaste butik – men inte länge till. Ett kommunalt nej till en utbyggnad gör att man istället väljer att lägga ned butiken i Katterjåkk.

Skörden väntas öka Rekordskörd av raps

Årets spannmålsskörd väntas bli elva procent högre än förra året och när det gäller skörden av oljeväxter blir årets skörd 2000-talets största.

H&M:s nya jättelager Satsar stort i Polen

75 000 kvadratmeter och två våningar handlar det om när H&M nu byggt ut sitt befintliga distributionscenter i polska Stryków för att möta efterfrågan.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil