Nu har Byggmax öppnat sin butik nummer 200

Foto MostPhotos
Det går framåt för Byggmax. I veckan har man invigt sin nya butik i Sunne och med den öppnad har nu kedjan nått nivån 200 butiker i Norden.

22 juli kunde Byggmax så öppna sin butik på Brårudsallén i Sunne.
– Vi är riktigt glada över att hälsa alla hemmafixare välkomna till Byggmax i Sunne. Nu får alla i trakten tillgång till bra byggvaror till riktigt låga priser. Jag hoppas att fler som vill bygga för livet tar steget att förverkliga sina byggdrömmar, säger Thomas Korent, regionchef på Byggmax.

– Butiken har Byggmax senaste koncept och mäter 500 kvadratmetr med en utomhusyta på 6 800 kvadratmeter, vilket ger kunderna gott om utrymme att röra sig på. Som alla Byggmax butiker finns en drive-in där man kan lasta sina varor själv, tillade Korent.
Det finns även möjlighet till hemleverans eller kostnadsfri upphämtning i butiken.

Det senaste året har Byggmax öppnat åtta nya butiker i Sverige, och expansionen fortsätter. Etableringen i Sunne är alltså nummer 200 för kedjan.

Samtidigt minskade försäljningen och vinsten för Byggmax senast rapporterade kvartal men jämfört med tiden före pandemin är försäljningen på en klart högre nivå, påpekar vd mattias Ankarberg i sin kommentar.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil