Nu öppnar dörrarna till La Belle Epoque

Hotel Kung Carl | Foto Pressbild
Efter en lång period av pandemin och restriktioner, öppnar Hotel Kung Carl dörrarna till den nya bistron: La Belle Epoque, och en ny uteservering.

 Nu till våren lanseras även en uteservering mot Stureplan, vilket gör det möjligt att välkomna totalt 60 restauranggäster. 
Den nordfranska bistron är inspirerad av köket på den atlantiska kusten i Frankrike. 

Jan Andersson, krögare och vd för restauranggruppen på Hotel Kung Carl, har alltid haft en passion för det franska köket och med flera års erfarenhet fann han inspirationen till Bistro La Belle Epoque. 

– Jag är utbildad i det franska köket och har arbetat på klassiska franska restauranger. Jag älskar frankrike och tar mycket inspiration från både kultur och maten. På Hotel Kung Carl vill vi vara bäst i stan på “moules”. Vi värnar om de nordiska lokala råvarorna för att kunna servera smakrika och eleganta maträtter
, säger Jan Andersson – krögare och VD för restauranggruppen.

För Bistro La Belle Epoque är det viktigt att servera så många lokala och säsongsbetonade råvaror som möjligt. Bistron erbjuder huvudsakligen svenskt kött och svenska musslor, men de serverar även råvaror från andra länder så som de populära franska Fine de Claire-ostronen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil