Satsar på camping och festival i sommar

Foto Arkivbild, Pressbild Stacky's
Det smarta märket Stacky´s åker på turné i sommar och sätter upp ett stort antal campingplatser och festivaler som hållplatser på resan genom landet.

I sommar ger sig Stacky’s ut på en rikstäckande turné på campingplatser och festivaler för att nå hela svenska folket. 
Tillsammans med Campingbio kommer man att besöka ett trettiotal campingplatser. Dessutom kommer Stacky’s att serveras på Öland Roots och på Malmöfestivalen.

Stacky’s är mat från Sverige, helt utan tillsatser och som inte försöker att imitera kött. 
Stacky’s är formad som en kvadratisk skiva, gjord på havre, svart böna, kikärtsmjöl, morot, gul lök, och kryddpasta. Målet är att tilltala även de som väljer att äta kött, påpekar företaget. 

Under sommaren kommer Stacky’s att ge sig ut på en rikstäckande turné på 33 campingplatser som huvudpartner till Campingbio. 
Det innebär att Stacky’s kommer vara den enda leverantören av mat under Campingbios turné. Campingplatserna som besöks är några av Sveriges mest välkända, däribland Böda Camping.
– Det handlar om att sätta Stacky’s i händerna på hundratusentals svenskar i en miljö där de är avslappnade och verkligen kan njuta av god mat. Vi ser också att en stor del av vår målgrupp finns på campingplatser och eftersom Stacky’s inte kräver kylförvaring och istället kan förvaras i skafferiet så passar den perfekt på campingsemestern, säger Zandra Andersson, marknadschef hos Stacky’s.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil