Satsar på camping och festival i sommar

Foto Arkivbild, Pressbild Stacky's
Det smarta märket Stacky´s åker på turné i sommar och sätter upp ett stort antal campingplatser och festivaler som hållplatser på resan genom landet.

I sommar ger sig Stacky’s ut på en rikstäckande turné på campingplatser och festivaler för att nå hela svenska folket. 
Tillsammans med Campingbio kommer man att besöka ett trettiotal campingplatser. Dessutom kommer Stacky’s att serveras på Öland Roots och på Malmöfestivalen.

Stacky’s är mat från Sverige, helt utan tillsatser och som inte försöker att imitera kött. 
Stacky’s är formad som en kvadratisk skiva, gjord på havre, svart böna, kikärtsmjöl, morot, gul lök, och kryddpasta. Målet är att tilltala även de som väljer att äta kött, påpekar företaget. 

Under sommaren kommer Stacky’s att ge sig ut på en rikstäckande turné på 33 campingplatser som huvudpartner till Campingbio. 
Det innebär att Stacky’s kommer vara den enda leverantören av mat under Campingbios turné. Campingplatserna som besöks är några av Sveriges mest välkända, däribland Böda Camping.
– Det handlar om att sätta Stacky’s i händerna på hundratusentals svenskar i en miljö där de är avslappnade och verkligen kan njuta av god mat. Vi ser också att en stor del av vår målgrupp finns på campingplatser och eftersom Stacky’s inte kräver kylförvaring och istället kan förvaras i skafferiet så passar den perfekt på campingsemestern, säger Zandra Andersson, marknadschef hos Stacky’s.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Satsar på camping och festival i sommar

Det smarta märket Stacky´s åker på turné i sommar och sätter upp ett stort antal campingplatser och festivaler som hållplatser på resan genom landet.

Solen, sangria och stränder lockar oss

Sol, sangria, stränder lockar oss när vi funderar på ett annat land att jobba ifrån. Inte konstigt att etta blir ett land på ”S”, alltså Spanien.

Greenfood initierar samarbete med Bower

Greenfood ska öka återvinningen med hjälp av Bower. Återvinningsappen ska göra att fler av Greenfoods förpackningar återvinns, hoppas parterna.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil