Två matnyttiga börsnoteringar

Två svenska nydanare inom mat siktar på börsen under 2022. Nordic Rice vill notera sig första kvartalet. Agent Vegan siktar på en notering i höst.
Nordic Rice vill notera sig första kvartalet 2022. Foto: Pressbild Nordic Rice
Två svenska nydanare inom mat siktar på börsen under 2022. Nordic Rice vill notera sig första kvartalet. Agent Vegan siktar på en notering i höst

Två svenska nydanare inom mat siktar på börsen under 2022. Nordic Rice vill notera sig första kvartalet. Agent Vegan siktar på en notering i höst.

Två matnyttiga företag vill notera sig på den svenska börsens olika listor under 2022 och den som är först ut är Nordic Rice, Sveriges enda risfabrik som vi tidigare presenterat i Butikstrender.

Nordic Rice importerar, förädlar och säljer ris och siktar på en stark expansion.

Redan i höstas kom beskedet att företaget, med verksamhet i Eskilstuna, ska börsnotera sig och det har man sikte på att göra redan under första kvartalet i år.

Det andra bolag som är aktuellt för en notering är Agent Vegan. Företaget utvecklar och säljer vegansk mat som inte försöker efterlikna kött. Det gör man under varumärket Stacky’s och ambitionen är att nå ut med sunda produkter på en prisnivå som gör varorna attraktiva för alla.

Agent Vegan vill notera sig på Spotlight under hösten 2022.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil