Utökar satsningen på hybridbutiker

Johan Dahl Hemköpskedjan | Foto Pressbild
Tempo intensifierar sin satsning på hybridbutiker, vilket möjliggör en kombination av både bemannade och obemannade öppettider. Efter en framgångsrik pilotfas lanseras nu fler hybridbutiker inom Tempo, med nästa lansering planerad redan till sommaren.

Under den initiala pilotfasen deltog fem Tempobutiker i hybridlösningen: Tempo Indal, Tempo Sandhamn, Tempo Töllsjö, Tempo Venjan och Tempo Lundsbrunn. Efter en utvärdering har samtliga butiker valt att fortsätta med hybridlösningen. Dessutom kommer fler Tempobutiker snart att kunna erbjuda utökade öppettider genom kombinationen av bemannade och obemannade tider.

Syftet med hybridbutikerna är att öka både kundnöjdhet och försäljning genom att förbättra tillgängligheten och göra det enklare för kunderna att handla. Lösningen har varit framgångsrik och väl mottagen av både kunder och handlare, där den även har bidragit till en mer hållbar arbetssituation för handlarna.

Tempo Venjan | Foto Pressbild

Joel Zachrisson, handlare på Tempo Venjan, berättar att kunderna verkligen uppskattar möjligheten att handla från tidig morgon till sen kväll, vilket underlättar livspusslet för många.

Fler Tempobutiker har redan visat intresse för hybridkonceptet, och planen är att ytterligare ett tiotal butiker kommer att kunna erbjuda sina kunder möjligheten att handla under obemannade öppettider, med start under året.

Genom att ladda ner Tempoappen och registrera sig via mobilt bank-ID får kunderna tillgång till de obemannade Tempo-butikerna. Den tekniska lösningen tillhandahålls av StrongPoint i samarbete med Storekey.

Johan Dahl, affärsutvecklingschef på Hemköpskedjan, framhåller vikten av partnerskapet med StrongPoint och Storekey för att säkerställa en stabil och effektiv teknisk lösning. Framtiden för Tempo-butikerna ser ljus ut med denna utökade satsning på hybridkonceptet, vilket är i linje med Tempos kundlöfte att göra det enklare och trevligare att leva där man bor.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil