Willys öppnar butik på Hönö under 2023

Hönö klåvas småbåtshamn i göteborg | Foto MostPhotos
Willys kommer att öppna en butik på Hönö i Göteborgs norra skärgård. Något konkret datum för öppning finns inte men den sker under 2023 preliminärt.

Under 2023 öppnar en Willys Hemma-butik på Hönö i Göteborgs norra skärgård, trafikorienterat nära färjeläget på ön. 
Den nya butiken kommer att ge arbete åt 20 medarbetare.

Willys koncept för något mindre butiker i bostadsnära lägen – Willys Hemma – kommer att användas på Hönö i Öckerö kommun. 
Butiken kommer att öppna tillgängligt nära färjeläget mellan väg 155 och Tärnvägen, i en helt ny fastighet där tanken är att flera andra kommersiella företag ska finnas.

Det kommer att bli en konceptenlig Willys Hemma på cirka 1 100 kvadratmeter, och butiken kommer preliminärt att öppna under 2023.

– Det känns både spännande och väldigt roligt att ta Willys Hemmas koncept ut till Göteborgs skärgård. Det saknas en lågprisaktör med bra mat till låga priser i kommunen som kan sätta fart på konkurrensen, så det finns stor potential för Willys Hemma här, säger Heinz Möller, etableringschef för Willys.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil