Willys öppnar ny butik i Vetlanda

Foto Pressbild
Willys i Vetlanda flyttar till nybyggda lokaler i handelsområdet Nydala och väntas kunna öppna där i slutet av 2024.

Willys-butiken i Vetlanda flyttar till nybyggda lokaler i handelsområdet Nydala. 
Det nya läget innebär bland annat bättre parkeringsmöjligheter och enklare e-handel, skriver företaget. Butiken väntas öppna i slutet av nästa år.

I dagsläget finns det en Willysbutik i centrala Vetlanda, men innan slutet av 2024 kommer butiken att flytta från Vitalagatan till nya lokaler i handelsområdet Nydala i de norra delarna av Vetlanda.

Den nya butiken, som kommer att ha en större försäljningsyta, ökar tillgängligheten markant för bilburna kunder.
– Det nya läget i Vetlanda kommer att leda till väsentligt bättre tillgänglighet, parkeringsmöjligheter och e-handel. Det gör att vi kan erbjuda både nya och gamla kunder en ännu bättre upplevelse när de handlar hos oss, säger Heinz Möller, etableringschef på Willys.

Willys har tecknat ett avtal med Julakoncernens fastighetsbolag G & K Blanks Fastigheter och de nybyggda lokalerna kommer att inredas enligt Willys senaste koncept för att skapa en ny, modern och fräsch matbutik som erbjuder kunderna prisvärd, bra och hållbar mat.I samma byggnad kommer Jula att etableras, och andra grannar i närområdet blir bland annat Elgiganten, Byggmax, ÖoB, Rusta och Biltema. 

Nydala är ett inarbetat externläge på Höglandet, mellan Jönköping, Växjö och Kalmar. 
Det erbjuder kunderna ett stort utbud av butiker, och i närheten av Nydala växer även ett nytt bostadsområde fram med bland annat villor, förskola och flerfamiljshus.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil