Hemköp Sickla firar sitt första galleriaår

Foto MostPhotos
1 september firar Hemköp Sickla ett år i Sickla Galleria. Hemköp Sickla har under året blivit en populär matdestination.

Kunderna har särskilt uppskattat Sabis ostrum med ostar från hela världen, den välsorterade köttboden med utbud från svenska gårdar samt den manuella fiskdisken med säsongens färska fisk och skaldjur. Även det stora godislandet och det stora utbudet av färdigmat, tillagade av butikens egna kockar, lockar många kunder, skriver företaget med anledning av ettårsjubiléet.

– Vår vision när vi startade butiken var att skapa en matdestination i Sickla, där det är roligt och inspirerande att handla, en personlig service på toppnivå, samtidigt som det går snabbt och enkelt. Vi kan med stor glädje konstatera att visionen har förverkligats, säger Sabis vd Madeleine Brehmer.

– Det känns härligt att vår butik har fått så många lojala kunder som uppskattar vårt utbud. Vi skapar matglädje varje dag och vi älskar att ge våra kunder personliga tips och råd.

En framgång för butiken har också varit den egna färdigmaten, som lagas på plats av butikens kockar.

– Kunden idag har ont om tid, därför uppskattar de vår färdigmat väldigt mycket. Vi har redan fått bygga ut den avdelningen. Vi har också utökat satsningen på klipp och erbjudanden under året, här fortsätter vi också locka fler kunder då vi har många unika klippvaror varje vecka, säger Robert Tingåker.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil