HUI satsar för att ge råd i tuffa tider

Foto Pressbild
HUI växer och utökar nu sitt team för att kunna möta kommande tuffa tider för handeln. En comeback och fyra nyrekryteringar handlar det om.

HUI utökar sitt team för att på bästa sätt kunna möta handelns aktörer och hjälpa dem att möta framtiden med kunskap, råd och nya insikter i ryggen. 
Erik Jonsson är tillbaka hos HUI sedan årsskiftet och man har även rekryterat fyra nya talanger.

Erik Jonsson har specialistkunskap kring konsumentundersökningar och aktuella samhällsfrågor.
Han ska levererar analyser och rådgivning och är glad över att vara tillbaka hos HUI.
– Mest ser jag fram emot att återkomma till de fantastiska kollegorna. HUI är en arbetsplats som ingen annan när det kommer till nyfikenhet och prestigelöshet. Det är kulturen på HUI som gör att leveranserna är så vassa, säger Jonsson.

HUI har alltså även nyrekryterat och anställt fyra nya.
Axel Tidelius har en kandidat i företagsekonomi från Uppsala universitet, Alice Gustafson en master i nationalekonomi och finans från Linköpings universitet, Stina Björklund är statsvetare från Uppsala universitet och Anton Johansson avslutar sin examen i Business Economics från Handelshögskolan i Stockholm. 

– Vi är mycket glada att välkomna Erik tillbaka, och våra nya rekryteringar under årsskiftet känns helt rätt för HUI. Med svåra tider kommer svåra utmaningar för alla aktörer i handeln, och vi fortsätter som alltid att bredda vår kompetens för att kunna möta de nya behov som uppstår hos våra kunder, säger HUI:s vd Emma Hernell.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil