[bsa_pro_ad_space id=3 delay=7]

HUI satsar för att ge råd i tuffa tider

Foto Pressbild
HUI växer och utökar nu sitt team för att kunna möta kommande tuffa tider för handeln. En comeback och fyra nyrekryteringar handlar det om.

HUI utökar sitt team för att på bästa sätt kunna möta handelns aktörer och hjälpa dem att möta framtiden med kunskap, råd och nya insikter i ryggen. 
Erik Jonsson är tillbaka hos HUI sedan årsskiftet och man har även rekryterat fyra nya talanger.

Erik Jonsson har specialistkunskap kring konsumentundersökningar och aktuella samhällsfrågor.
Han ska levererar analyser och rådgivning och är glad över att vara tillbaka hos HUI.
– Mest ser jag fram emot att återkomma till de fantastiska kollegorna. HUI är en arbetsplats som ingen annan när det kommer till nyfikenhet och prestigelöshet. Det är kulturen på HUI som gör att leveranserna är så vassa, säger Jonsson.

HUI har alltså även nyrekryterat och anställt fyra nya.
Axel Tidelius har en kandidat i företagsekonomi från Uppsala universitet, Alice Gustafson en master i nationalekonomi och finans från Linköpings universitet, Stina Björklund är statsvetare från Uppsala universitet och Anton Johansson avslutar sin examen i Business Economics från Handelshögskolan i Stockholm. 

– Vi är mycket glada att välkomna Erik tillbaka, och våra nya rekryteringar under årsskiftet känns helt rätt för HUI. Med svåra tider kommer svåra utmaningar för alla aktörer i handeln, och vi fortsätter som alltid att bredda vår kompetens för att kunna möta de nya behov som uppstår hos våra kunder, säger HUI:s vd Emma Hernell.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

[bsa_pro_ad_space id=4 delay=7]

[bsa_pro_ad_space id=1 delay=7]

Västkustägg förvärvar Väst Ägg AB

Stjärnägg AB, en av Sveriges främsta leverantörer av ägg, tillkännager stolt att deras delägare, Västkustägg, har förvärvat Väst Ägg AB, tidigare känt som Lilluns Ägg. Denna strategiska expansion förväntas stärka deras kapacitet att leverera ägg av högsta kvalitet till butiker över hela landet.

Olivoljepriserna skjuter i höjden

Den senaste tiden har olivoljepriserna fortsatt att skjuta i höjden till följd av torkan som härjar i södra Europa. Enligt Ulf Mazur, vd och grundare av Matpriskollen, har priserna ökat med hela 5 procent under februari och en imponerande 40 procent på årsbasis.

Leder vägen för jämställdhet i näringslivet

En färsk undersökning utförd av Svensk Kooperation visar på en betydande skillnad i jämställdhetsarbetet mellan kooperativt ägda företag och börsbolag. Med Internationella kvinnodagen i sikte ger resultaten en inblick i hur olika typer av företag hanterar könsrepresentationen i sina ledande positioner.

Sex procent lägre konsumtion 2020

Konsekvenser för försäljning till minderåriga

När det kommer till Systembolaget är ålderskontroll av högsta prioritet. Att säkerställa att ingen under 20 år får köpa alkohol är en central del av deras arbete för att främja ansvarsfull konsumtion. Men vad händer om en misstag inträffar och alkohol säljs till en minderårig?

Kunderna rasar mot Kellogg’s

Kellogg’s, känd för sina populära frukostflingor som Froot Loops och Frosties, har hamnat i en storm av kritik efter ett kontroversiellt uttalande från deras VD, Gary Pilnick. Uttalandet, som gjordes under en intervju med amerikanska CNBC, har fått kunder att reagera starkt.

Ingen ljusning i sikte enligt UC

Konkurser fortsätter att öka, och enligt experter syns ingen ljusning i sikte. Affärs- och kreditinformationsföretaget UC rapporterar att situationen är den värsta på över ett decennium för vissa branscher.

Levererar mat med drönare

En Ica Nära-butik har inlett ett pilotprojekt där man testar hemleverans med drönare till kunderna, som enligt en enkätundersökning är efterfrågat. Kundens erfarenhet beskrivs som ”oväntat smidig”.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil