Kiviks Musteris Restaurang förnyas

Foto Pressbild
Restaurang Kärnhuset på Kiviks Musteri går igenom en omfattande förändring och uppdatering för att erbjuda en modernare meny och skapa en bättre upplevelse för gästerna.

Kiviks Musteris anrika restaurang, Kärnhuset, som öppnade sina dörrar redan 1996, genomgår just nu en genomgripande förnyelse. Från den 23 december till den 12 januari stängs restaurangen temporärt för uppfräschning av lokalerna och för att introducera ett helt nytt koncept. Det innebär inte bara en modernare atmosfär utan också en omstrukturering av menyn för att passa olika tidpunkter på dagen.

Under den kommande våren kommer restaurangen att genomgå ytterligare förändringar, inklusive en helt ny meny med moderna rätter som smörgåsar, sallader, bowls och tapas. Fokus kommer fortfarande att ligga på lokala smaker och säsongsbetonade råvaror. Restaurangchefen Kim Nordin betonar att det nya sortimentet ska vara tillgängligt för alla oavsett tidpunkt på dagen och hoppas att detta kommer underlätta rekryteringen och förbättra arbetsmiljön för personalen. Restaurangen välkomnar gäster till det förnyade Kärnhuset från och med den 13 januari.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil