Malin Kvist Taflin har anställts som ekonomiansvarig hos märkningsorganisationen Krav där hon bland annat vill utveckla Kravs licensprismodell.

Malin Kvist Taflin har alltså fått jobbet som ekonomiansvarig hos Krav. 
Hon jobbar idag som financiell controller hos saneringsföretaget Recover industriservice.

Malin Kvist Taflins breda kompetens blir till stor nytta för Krav. Hon har ett helhetsperspektiv som kommer väl till pass vid de prognoser och marknadsanalyser hon kommer att göra inför beslut om hur vi ska planera inför framtiden, säger Kravs vd Anita Falkenek.

Krav är ingen ny erfarenhet för Malin Kvist Taflin. Hon arbetade för organisationen redan som ung ekonomiassistent innan hon började studera. Det var under den tiden hon bestämde sig för att satsa på ekonomi och valde då utbildningen Ekonomi med naturresursinriktning vid Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) i Uppsala och att studera redovisning vid Uppsala universitet. 

Efter ett antal uppdrag som controller och revisor är hon nu tillbaka hos Krav.
Att jobba med ekonomi är ungefär likadant oavsett arbetsplats. Men hos Krav bidrar jag till något större. Jag är uppvuxen på en gård utanför Uppsala med ekologiska bönder som grannar och jag uppskattade redan då att de inte sprutade kemikalier på sina åkrar, säger Malin Kvist Taflin.

Och jag ser fram emot att tillsammans med mina kollegor bland annat utveckla Kravs licensprismodell mot ett enklare och mer robust system, säger Malin Kvist Taflin.