Nu lanseras första kebabrullebrödet

Kebabrullen har blivit en populär rätt och redan något av en ”svensk” klassiker. Nu kommer Sveriges första kebabrullebröd, lansering vecka 7.
Sveriges första kebabrullebröd, lansering vecka 7. Foto: Amir Kherimand Pressbild
Kebabrullen har blivit en populär rätt och redan något av en svensk klassiker. Nu kommer Sveriges första kebabrullebröd, lansering vecka 7.

Kebabrullen har blivit en populär rätt och redan något av en ”svensk” klassiker. Nu kommer Sveriges första kebabrullebröd, lansering vecka 7.

Ett av de mest efterfrågade tillbehören till Schysst käks populära Hemmakebabs-sortiment lanseras nu på ICA och Coop, skriver företaget och tillägger att det handlar om ett stort, följsamt och lättgrillat kebabrullebröd anpassat för Hemmakebab.  

Kebab i bröd på olika sätt är ett av de populäraste sätten att äta kebab på. Kebabrulle har länge varit en favorit i Sverige och nu blir det enklare än någonsin att göra en Kebabrulle hemma, tillägger man.

I de konsumenttester vi gjort får kebabrullebrödet högsta betyg både bland vuxna och barn. Vi är supertaggade på att resten av Sverige ska få uppleva en riktigt schysst Hemmakebabrulle, säger Amir Kheirmand, grundare av Schysst käk och vinnare av Sveriges mästerkock.

Kebabrullebrödet kommer ut i butik med start under vecka 7. En konsumentförpackning innehåller sex stora vetebröd med karaktäristiska grillränder.

Det är extra kul att vi kan lansera kebabrullebrödet nu mitt i schlagern när det äts Hemmakebab som aldrig förr, avslutar Amir Kheirmand.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil