Satsar på nyheter och en återkomst

Ny lansering och en återkomst
När sensommaren är här och hösten närmar sig satsar Gårdschips dels på en favorit i repris och dels på en ny lansering man tror är lagom höstig…

Sensommaren inleds med en tillfällig god nyhet som kommer att finnas i butikshyllorna fr.o.m. den här veckan och fram till årsskiftet, skriver Gårdschips och fortsätter med att säga att storsäljaren från förra året är tillbaka.

Det handlar om Gårdschips variant Brynt smör & kantarell som såldes under en period förra året och enligt företaget blev väldigt omtyckt.
Det handlar enligt beskrivningen om ”tunna krispiga grytfriterade chips av svensk potatis med en förträfflig smak av brynt smör och kantarell. En svensk klassisk smakkombination som gifter sig väl med sältan från de tunna, krispiga potatischipsen”

Nyheten som kommer är Gårdschips jalapeño räfflade 150 g,med ”en tydlig och karaktäristisk smak av jalapeño som tillsammans med sältan levererar en ordentlig smakupplevelse”.
Ny är även Gårdschips Backyard BBQ räfflade 150 g med ”en smått rökig barbecuesmak som associerar till amerikanska bakgårdar och riktig barbecue”.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil