Tävling skapade årets semla hos Citygross

Så ser den ut, toscasemlan som blir årets semla hos Citygross. Foto: Pressbild Citygross
Toscasemlan är årets semla hos Citygross och det har den blivit efter en tävling mellan bagare och bagerier som utmynnade i denna förädlade variant.

Citygross är känt för att sin digra semmelbuffé. Inför varje nytt år har det dessutom tagits fram nya varianter, för de som gillar mer än bara den klassiska semlan, skriver företaget om sig självt i en pressrelease. 
Där presenterar man också årets nyhet toscasemlan, som kom till genom en tävling mellan bagerierna.

– Vi uppmuntrade samtliga bagare att skicka in sina förslag och fick in jättemånga bra recept. Vinsten var pengar till en personalaktivitet och var sponsrad av vår leverantör Kobia, berättar Citygross säljledare Teddy Martinsson.

Vinnare blev Citygross team i Trollhättan som, enligt god svensk tradition, karaktäriserar det hela som ett lagarbete.
– Det var ett lagarbete där diskussionerna gått fram och tillbaka bland medarbetarna i gruppen och till slut mynnade ut i det vinnande bidraget. Min bageriansvariga ska nu ta med hela gruppen ut på en riktigt bra middag här i Trollhättan, berättar Anders Book som är säljchef för färskvaror hos Citygross i Trollhättan.

Toscasemlan hos Citygross är en saftig toscabulle i grunden med vaniljkräm i botten. Sedan är grädden uppvispad tillsammans med en kolasås som spritsas ovanpå vaniljkrämen. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil