Willys öppnar ny butik i Vällingby Centrum

Arkivbild MostPhotos
Willys fortsätter sin expansion i Stockholm och förvärvar Matvärldens butik i Vällingby Centrum. Planerad öppning för den nya Willysbutiken är hösten 2024. De stärker sin närvaro i Stockholmsområdet, där det sedan tidigare finns ett 20-tal Willys-butiker.

Den nya Willys-butiken, som kommer att få en yta på nästan 3 700 kvadratmeter, etableras i ett mycket expansivt område. Intill den nya Willys-butiken ligger bland annat en Clas Ohlson-butik och centrumet i stort består av cirka 50 000 kvadratmeter detaljhandel. Det kommer att finnas gott om parkeringar, både i markplan och i intilliggande garage. Butiken nås även enkelt via kollektivtrafik i form av buss eller tunnelbana.

I samband med övertagandet kommer butiken att stängas tillfälligt under en period för renovering och anpassning av lokalerna enligt Willys senaste koncept. Öppning sker sedan under hösten 2024.

– Vi är väldigt glada över att kunna öppna en butik i Vällingby centrum. Det är ett spännande centrum som vi nu har förmånen att etablera oss i. Med det nya läget och nyrenoverade lokaler kan vi erbjuda invånarna i Vällingby en fin och modern matbutik, säger Heinz Möller, etableringschef på Willys.

I tider med ökande priser och kostnader är Willys erbjudande, med ett brett sortiment och låga priser, mer relevant än någonsin, och som dagligvaruaktör ser vi en stor efterfrågan på nya Willys-butiker runt om i landet.

Pernilla Tellberger, fastighetschef Vällingby Centrum på Nrep, ser stora fördelar med att Willys flyttar in i Vällingby centrum:

– Willys är otroligt starka på marknaden inom dagligvarubranschen just nu och kommer att uppskattas av våra besökare. Dessutom har Willys ett brett koncept som tilltalar många olika målgrupper, säger Pernilla Tellberger.

Samtliga medarbetare i den i dag befintliga butiken erbjuds anställning i den nya Willys-butiken.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil