13:e McCafé öppnat med Löfberg

Baristor på McCafé i Södertälje, beredda att möta kunderna | Foto: Pressbild McDonald´s
Moraberg, Södertälje, är 13:e platsen där McDonald´s satsar på ett McCafé sedan burgerjätten återlanserade konceptet i Sverige 2021.

McDonald´s i Moraberg, Södertälje, får en McCafé del och därmed blir restaurangen den 13:e i Sverige som får en McCafé.
Konceptet återlanserades i Sverige förra året, under våren 2021, och sedan dess har man byggt snabbt.

– Mottagandet av McCafé har varit fantastiskt på de restauranger som fick det under 2021 och vi ser fram emot att erbjuda våra Södertäljebor en ny kaféupplevelse på våra restauranger. Att dessutom få möjlighet att anställa 25 nya medarbetare där många nu får sitt första jobb är såklart jättekul, säger Claes Göran Jönsson, franchisetagare, McDonald’s i Moraberg.

Kaffeleverantör är Löfberg som också ansvarar för den omfattande baristautbildning som medarbetarna vid de restauranger som startar McCafé får.
På menyn kan gästerna bland annat välja mellan americano, espresso, latte, cappuccino, chai latte och varm choklad samt te från Pukka och får dessutom ta del av ett urval bakverk med bland annat macarons och tårtbitar. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Satsar på camping och festival i sommar

Det smarta märket Stacky´s åker på turné i sommar och sätter upp ett stort antal campingplatser och festivaler som hållplatser på resan genom landet.

Solen, sangria och stränder lockar oss

Sol, sangria, stränder lockar oss när vi funderar på ett annat land att jobba ifrån. Inte konstigt att etta blir ett land på ”S”, alltså Spanien.

Greenfood initierar samarbete med Bower

Greenfood ska öka återvinningen med hjälp av Bower. Återvinningsappen ska göra att fler av Greenfoods förpackningar återvinns, hoppas parterna.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil