Influencer ska sälja rökelse

Foto MostPhotos
Influencern Emelie Walles öppnar e-handel och fysisk butik öppnar fysisk butik och e-handel för att sälja kristaller, rökelse och aromaterapi.

I slutet av denna månad, 28 september, öppnar influencern Emelie Walles butiken Vibef of Mind i Galleria center syd i Löddeköpinge.
Samtidigt öppnar hon en webbshop där produkter ur det egna varumärket med samma namn ska säljas.

Vibes of Mind ska sälja kristaller, rökelser, hudvård, aromaterapi och kost.
– Mitt mål är att jag vill göra skillnad för människor och inspirera till en spirituell livsstil som kan stärka en både kroppsligt och själsligt. Det är viktigt att vi tar hand om oss själva och ger oss själva den kärlek vi alla förtjänar, säger Emelie Walles, grundare av Vibes Of Mind, i ett pressmeddelande.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil