[bsa_pro_ad_space id=4]

Dags att ta smaken på allvar

Vi överöses med information om hur viktig smaken är. Mattävlingarna som Årets Kock och Sveriges Mästerkock avlöser varandra. På sociala medier driver content kring god smak högsta engagemang – jag vill påstå att smaken aldrig varit viktigare än idag, både för konsumenterna och för livsmedelsföretagen. Men varför är inte sensorisk (smak) data lika självklar som försäljningsdata? Det är dags att ta smak på allvar!

Läs mer »

Priskänsliga konsumenter och lågprishandelns framväxt

Vi på Matpriskollen har sedan priserna började rusa i januari 2022 arrangerat webbinarier för branschen och våra kunder. Matpriskollen samlar in och publicerar 3.300 butikers extrapriser varje vecka. I grunden är det samma erbjudanden som finns i veckans flygblad. Det har vi gjort sedan starten 2010. Därför har vi bra koll på vad som kedjorna använder för produkter och priser för att locka in kunder varje vecka.

Läs mer »
[bsa_pro_ad_space id=4]

ANNONS

[bsa_pro_ad_space id=1]

PRODUKTNYTT

Här presenteras leverantörernas nyheter!

En populär vinjett, där du håller koll på dom senaste trenderna på butikshyllan. 

Tipsa oss på [email protected]

ANNONS

[bsa_pro_ad_space id=1]

powered by Typeform

50 st äldre artiklar

MISSA INTE VÅRT DAGLIGA NYHETSBREV

DIREKT I MOBILEN!

Anmäl dig längst ner.

VARJE VARDAG

Nyhetsbrev

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.