Dafgårds och Katten Gustaf-filmen

Foto Pressbild
Katten Gustaf, den världsberömda lasagneälskande innekatten, kommer att pryda förpackningarna av Karins lasagne i samband med sin senaste film. Detta samarbete, som välkomnas av både Dafgårds och Katten Gustaf-filmen, syftar till att skapa en rolig och minnesvärd upplevelse för kunderna.

”Katten Gustaf och lasagne är en given kombo. Att han ska fronta Karins lasagneförpackningar är lika självklart som att mat ska vara gött!” säger Olivia Ahlberg, kommunikationsspecialist på Dafgårds. ”Precis som alla våra rätter är Karins lasagne en riktig vardagshjälte – det ger dig mer tid till annat.”

Som en del av samarbetet kommer Dafgårds att erbjuda kunderna chansen att vinna en egen filmvisning av Katten Gustaf-filmen. Genom att delta i tävlingen får vinnarna möjligheten att bjuda in upp till 30 nära och kära till en exklusiv visning i biosalongen.

”Vi ser fram emot att erbjuda kunderna en smakfull och underhållande upplevelse både på tallriken och på bioduken,” säger Olivia Ahlberg. ”Med sitt engagemang för mat och film kommer detta samarbete att bli en succé och ge kunderna något att minnas långt efter att filmen har rullat färdigt.”

Katten Gustaf-filmen har premiär den 24 maj, och fram till dess uppmanas kunderna att hålla utkik i Dafgårds kanaler för att ta del av mer spännande glimtar av samarbetet.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil